Novi modeli električnih makaza u ponudi

Svi  ozbiljniji proizvodjači alata za orezivanje u svoj prodajni program uvrstili su električne makaze sa različitim karakteristikama i cenovnim ponudama.Za nastupajuću sezonu dobili smo super profi makaze Arvipo PS37 i poluprofi varijantu elektro makaza od Stockera 310,311, i 313.

U  kategoriji ELEKTRIČNE MAKAZE ZA OREZIVANJA VOĆA možete videti aktuelnu ponudu

Online strucni saveti i isporuka pesticida

Shodno novonastaloj situaciji koja se ogleda u otežanom i ograničenom kretanju, naša firma sa 25 godina iskustva u radu sa sredstvima za zaštitu bilja i timom inženjera zaštite bilja, nudi Vam efikasniji i brži način za izbor najkvalitenijih pesticida, substrata, folijarnih đubriva,semena i ostalog.

1. Pošaljite nam na mail : info@astoria-trade.com, vrstu biljne kulture, problem, površinu, eventualno viber snimak na broj 060 162 26 22. i kontakt mail/broj telefona. Takođe, možete nas kontaktirati i na instagram i facebook stranici Astoria-trade.

2. U najkraćem vremenu će Vas kontaktirati neko od naših zaštitara, sa predlogom i ponudom.

3. Nakon Vaše potvrde šaljemo  robu kurirskom službom.

4. Za vrednost isporuke od 5000,00 din i vise, troškovi isporuke idu na naš račun.

REALIZACIJA 1-2 dana

Sajam poljoprivrede u Beogradu “Agro Belgrade 2020”

Pozivamo Vas da budete nasi gosti na medjunarodnom poljoprivrednom sajmu poljoprivrede koji se odrzava na beogradskom sajmu Hala 1 od 30.Januara-01.Februara 2020..Stand se nalaze u paviljonu 3.1 .Izlagači na Sajmu biće podeljeni u robne grupe, pa će se tu naći semenske kuće, zaštita i prehrana bilja, đubriva, rasadničari, proizvođači i distributeri poljomehanizacije, proizvođači voća i povrća, plantažeri, vinogradari – obične i organske proizvodnje, firme koje nude voće i povrće u obrađenom stanju (prehrambena industrija), trgovci-kupci voća, povrća, grožđa, predstavnici veletržnica, pijaca, marketa, zatim, banke i osiguravajuće kuće, prevoznici i špediteri lako kvarljive robe, kontrola kvaliteta, sertifikacija i standardizacija, tematske NVO i fondovi, naučni instituti, fakulteti i srednje škole, kao i konsultant