ASTORIA TRADE

VRHUNSKI PROIZVOĐAČI SA KOJIMA SARAĐUJEMO

LOWE

Kompanija Lowe je svetski lider u proizvodnji makaza za orezivanje kao I industrijskih makaza.
Firma je osnovana 1923. U Kilu u Nemackoj kada je I patentiran model makaza LOWE 1 sa nozem sa jedne strane I nakovnjem sa druge.Lowe je prisutan u preko 90 zemalja sveta na svim kontinetima a makaze se proizvode iskljucivo u fabrici u Kilu.Prodaju Lowe makaza poceli smo 2008. U Srbiji a 2010.postali ekskluzivni distributer.

STOCKER

Porodicna firma u podnozju Alpa u Juznom Tirolu osnovana je 1985. I vazi za jednog od najkvalitetnijih brendova za profi i hobi program za vocarstvo, vinogradarstvo i hortikulturu.Sadasnja ponuda sadrzi preko 2000 artikala a robu distribuira sirom sveta.Saradjujemo od 2008. Na obostrano zadovoljstvo.

FOX

Fox je sinonim za kvalitet, vanvremenski dizajn i stalna istrazivanja.Lider je svetu po proizvodnji posebno nozeva ali i po makazama i testerama za poljoprivredu.Firma je osnovana u Maniagu u Italiji 1977. A njen vlasnik g.Frati Oresti i danas kontrolise kvalitet proizvoda i ucestvuje u dizajniranju novih serija nozeva.Fox je snabdevac NATO-a i mnogih vojnih jedinica sirom sveta vojnom opremom, tj. Nozevima.Saradnja sa Fox –om je zapocela 2012.

MATABI

Matabi je linija proizvoda kompanije Goizper iz Spanije koji je najveci proizvodjac rucnih prskalica i delova u Evropi.Tradicionalne ledjne prskalice su i dalje nezaobilazne u proizvodnji povratrskih i vinogradarskih kultura koje svojim kvalitetom u mnogome olaksavaju rad .Garancija na sve Matabi prskalice je 5 godina.

ARVIPO

Arvipo je kompanija iz Barcelone iz Spanije koja sa pravom nosi epitet jednog od najkvalitenijeg i najinventivnijeg proizvodjaca elektricnih makaza za rezidbu i benzinskih tresaca.Dovoljno je samo videti ocene Arvipo proizvoda na internetu sirom sveta i bice Vam jasno o kakvom kvalitetu radi.